Nieuws

Wil jij ook onderdeel van het Lift-Tex team zijn? Dat kan, want wij hebben meerdere vacatures.

Lift-Tex Industrie B.V. is een internationaal werkende, innovatieve en toonaangevende producent van synthetische hijsmiddelen en gevestigd in Tolbert/Groningen. Als dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring en een dealernetwerk in meer dan 25 landen, is Lift-Tex een belangrijke speler op de nationale en internationale markt van hijsmiddelen.  Lift-Tex levert aan o.a. de windenergie- en nucleaire industrie, offshore, weg- en waterbouw, automobielindustrie, defensie, lucht- en zelfs ruimtevaart.


Leestijd: 3 minuten

Wil jij ook onderdeel van het Lift-Tex team zijn? Dat kan, want wij hebben meerdere vacatures.
Wil jij ook onderdeel van het Lift-Tex team zijn? Dat kan, want wij hebben meerdere vacatures.

Dankzij de kwalitatief hoogwaardige technologische hijsstroppen, de continue productontwikkeling en de korte levertijden weten steeds meer klanten Lift-Tex te vinden. Dit doen zij inmiddels met een team van ongeveer 45 medewerkers verdeeld over de afdelingen Sales, Engineering en Operations.

Kijk voor meer informatie over Lift-Tex ook op www.lift-tex.nl en www.extreemasoftslings.com

In 2022 bestaat Lift-Tex 50 jaar

50 jaar met vele ervaringen en ontwikkelingen, specifieke producten met bijzondere toepassingen en een mooi team. Een fantastische combinatie waar Lift-Tex heel trots op is. Ook zijn zij er heel trots op dat zij in het najaar van 2021 bij de laatste 3 finalisten van de Groninger Ondernemersprijs behoorden.

De vacatures:

Als administratief commercieel medewerker ben jij de spil tussen je collega’s op de binnendienst en de afdeling Operations/Productie. Zodra de klant akkoord heeft gegeven op een door een van je collega’s gemaakte offerte, ga jij aan de slag met het verwerken van de offerte in het ordersysteem. Om de order correct te kunnen verwerken heb je soms nog meer informatie nodig van je collega of van de klant zelf. Je neemt dan ook zelf het initiatief om contact te zoeken met je collega of de klant.

Nadat de order door jou verwerkt is, kunnen je collega’s van Operations er verder mee aan de slag. Ook dan is er nog regelmatig afstemming nodig om er samen voor te zorgen dat de klant uiteindelijk de juiste producten met de juiste specificaties en kwaliteit krijgt en op het juiste moment.

Kijk voor meer informatie op

https://dijkstraenvanpuffelen.nl/administratief-commercieel-medewerker-binnendienst-lift-tex-groningen/

Voor jou als Process/Project engineer is het een uitdaging om het werk van je collega’s steeds gemakkelijker en efficiënter te maken. Dit doe je door productiemachines te verbeteren en werkprocessen te optimaliseren, samen met de collega’s die dagelijks met deze machines werken en de Technisch medewerker. Tevens word je regelmatig door de afdeling Sales gevraagd mee te denken bij klantvragen waarin jouw technische kennis, creativiteit en oplossend vermogen van toegevoegde waarde is. En natuurlijk zijn er voor jou als Process/Project engineer nog vele andere uitdagingen bij Lift-Tex; “Geen dag is dan ook hetzelfde”. Uiteindelijk zorg je er samen met je collega’s voor dat onze klanten niet zonder Lift-Tex kunnen en dat jouw collega’s niet meer zonder jou als Process/Project Engineer kunnen.

Kijk voor meer informatie op

https://dijkstraenvanpuffelen.nl/proces-project-engineer-lift-tex-groningen/

Als Operator roundslings maak je met behulp van productiemachines roundslings of rondstroppen. Deze slings worden gemaakt van synthetische producten/garens en de Operator zorgt er voor dat de machines gevuld worden met de garens en de machines juist worden ingesteld. Ook grijpt de Operator in als de machine niet goed loopt of storingen krijgt. Uiteindelijk haalt de Operator de gemaakte slings van de machine af en doet de eindbewerkingen en controle. Kijk ook op

https://dijkstraenvanpuffelen.nl/vacature-operator-productiemedewerker-lift-tex-groningen/

Als medewerker confectie Heavy Lift maak je met behulp van gespecialiseerde confectiemachines hijsmaterialen. Ervaring in vergelijkbaar werk is niet nodig want de werkzaamheden zijn heel specifiek voor Lift-Tex. Het werk zal je stap-voor-stap geleerd worden tijdens het werk. Wel moet je graag met je handen willen werken en handig zijn. Kijk verder op :

https://dijkstraenvanpuffelen.nl/vacature-operator-medewerker-heavy-lift-confectie-lift-tex-groningen/

Kijk voor het gehele overzicht van de actuele vacatures ook op  https://dijkstraenvanpuffelen.nl/vacatures/lift-tex/