Nieuws

Zondag ‘Mars voor Iedereen’ in Groningen; 'geen demonstratie'

In Groningen begint zondagmiddag om één uur op de Vismarkt een ‘Mars voor Iedereen’. Volgens de organisatie is het geen demonstratie en ook geen politieke bijeenkomst, maar een mars van mensen die zich zorgen maken over de verdeeldheid in de Nederlandse samenleving.


Leestijd: 1 minuut

Zondag 26 november om 13:00 zal de ‘Mars voor Iedereen’ een bijeenkomst organiseren waar stil wordt gestaan bij de verkiezingsuitslag van 22 november. Doel is, aldus de organisatie, om te verbinden, samen hand in hand te staan en te laten weten dat Nederland niemand in de steek laat.

Tijdens de ‘Mars voor Iedereen’, “laten deelnemers zien dat we in Nederland er voor elkaar zijn. In Nederland is iedereen gelijk. Je mag jezelf zijn en je hoort erbij, wie je ook bent, waar je vandaan komt en wat je overtuigingen ook zijn. Dit evenement is geen politieke bijeenkomst of demonstratie, maar een vreedzame ontmoeting voor inclusiviteit”, aldus de organisatie.

“De ‘Mars voor Iedereen’ is een ontmoeting met als doel te tonen dat elke persoon van waarde is. Daarom wordt er op zondag 26 november om 13.00 uur gezamenlijk een rondje door de binnenstad gelopen. Hand in hand, met elkaar!”