Nieuws

Zuidelijke ringweg komend weekend dicht tussen Julianaplein en Vrijheidsplein

De zuidelijke ringweg is vanaf vandaag 22.00 uur tot en met aankomende maandag 06.00 uur dicht tussen het Julianaplein en het Vrijheidsplein voor verkeer vanuit Hoogezand en Assen. Het is niet de enige afsluiting: ook tussen knooppunt Euvelgunne en de Europaweg is de zuidelijke ringweg dit weekend dicht.


Leestijd: 1 minuut

De afsluiting tussen het Julianaplein en het Vrijheidsplein is nodig vanwege de aanleg van de verbindingsboog vanaf het Julianaplein naar Ring West. De verbindingsboog gaat maandag 17 juli om 06.00 uur open.

Aansluiting westelijke ringweg

Na de zomer wordt er verder gewerkt tussen Ring West en het Julianaplein en dan wordt er ook de rechtstreekse verbinding tussen de westelijke ringweg en de zuidelijke ringweg richting Drachten gemaakt.

Dit weekend is er nog een afsluiting op de zuidelijke ringweg: vanaf vanavond 22 uur gaat de zuidelijke ringweg dicht vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan de Europaweg. Maandag 17 juli (0.00 uur) gaat ook de andere rijrichting dicht, vanaf de Europaweg tot de oprit Zuidoost (Kieler Bocht). Op vrijdag 1 september (0.00 uur) gaan beide rijbanen weer open. Automobilisten kunnen omrijden via de Europaweg (oude A7).