In beeld

Partnerbijdrage

4x geweldige bestemmingen voor je vakantie met baby 

Je baby voor de eerste keer meenemen is een grote mijlpaal en het kiezen van de juiste bestemming is de sleutel tot een succes van de reis. Tenzij je superavontuurlijk bent, wil je waarschijnlijk een plek waar het niet te warm of te koud is, waar een redelijk goede gezondheidszorginfrastructuur is en een goed aanbod aan ontspannen activiteiten, waarbij relatief weinig reizen nodig zijn. Om je te helpen hebben we vier geweldige op reis met baby bestemmingen voor de bucketlist van je kind samengesteld.


Leestijd: 2 minuten

Ko Samui in Thailand 

Een eeuwige favoriet, in welke levensfase je ook bent, de populariteit van Ko Samui kan voor sommigen een negatieve invloed hebben, maar het betekent wel dat je vrijwel alles kunt vinden wat je nodig hebt voor het reizen met een baby: luiers, flesvoeding, restaurants met kinderstoelen, een scala aan gezinsvriendelijke accommodatie-opties, enzovoort. Tijd doorbrengen op het strand is een voor de hand liggende keuze met een baby, maar als je een pauze nodig hebt, kunnen de tempels en tuinen verrassend goed zijn voor kleine kinderen (ze bieden schaduw en nieuwe dingen om naar te kijken). Maar de beste reden om je baby mee te nemen naar Ko Samui is het warme Thaise welkom dat je overal krijgt.

Toscane in Italië

Net als de Thais zijn Italianen dol op baby’s en geloof ons dat het zo fijn is om ergens op vakantie te zijn met een cultuur die je kostbare bundel omarmt en aanbidt. Peuters zijn welkom op historische plekken, en waar is dat beter voor dat eerste lik ijs of een hapje pizza? Maar waarom vooral Toscane ? Met een baby in de armen kun je gemakkelijk de musea en galerijen van Florence en Pisa verkennen, de stadjes op een heuveltop zijn perfecte plekken om mensen te kijken met een kopje koffie en een klein persoon, en ja, er zijn stranden als je die wilt. Verblijf op een werkende boerderij en geniet ervan om te zien hoe je baby met dieren omgaat. 

Boston in de Verenigde Staten

Een rondreis Amerika met gezin lijkt misschien een vreemd idee voor nieuwe ouders, maar terwijl een baby nog veel slaapt, bestaat de kans om die galerij of dat museum te bezoeken waar je altijd al van hebt gedroomd, te blijven hangen onder het genot van een kopje koffie terwijl de mensen toekijken en zelfs te dineren tijdens het diner voor volwassenen. tijd en niet 17.00 uur. Boston is een geweldige keuze, omdat het ook genoeg te bieden heeft voor de allerkleinsten, met veel speeltuinen om te verkennen en fonteinen om in te ravotten, maar ook musea die specifiek op de allerkleinsten zijn gericht. Bekijk om te beginnen het Children’s Museum, het Museum of Science en het New England Aquarium. 

Sunshine Coast in Australië

Met alle geneugten van Queensland verpakt in één gemakkelijk te navigeren gebied, is de Sunshine Coast een heerlijke plek om je baby mee te nemen. Het is warm zonder dat het te heet is, er is van alles te doen, of je nu over de markten wilt dwalen, met de kinderwagen over een strandpad wilt gaan of rond wilt hangen in het zwembad, en het staat bekend als een van de beste gezinsvriendelijke plekken om in Oz te blijven. Voor een traktatie is Noosa Heads een chique stad met een ontspannen sfeer en gemakkelijke toegang tot het regenwoud voor wandelingen met een baby in een draagzak als je genoeg hebt van het zand en de zee.