In beeld

Dit najaar staat dit stijlvolle cadeau bovenaan ieders verlanglijstje!

De laatste zonnestralen verwarmen ons nog heerlijk af en toe in deze maanden, maar de herfst en winter staan toch alweer voor de voordeur. Niet iedereen kijkt hiernaar uit maar toch heeft het ook zijn voordelen, zo is het najaar ook traditiegetrouw het moment dat bekende merken nieuwe producten, lijnen en trends lanceren. Het één is een stukje vernieuwender dan het andere, maar wanneer we het hebben over succesvolle lanceringen dan is er één merk wat daar een expert in is; Apple. Zij kondigden al enige tijd geleden een nieuwe versie van de iPhone aan, namelijk de IPhone 15. Wat dit aan innovaties gaat betekenen? Hier vind je een iPhone 15 review.  


Leestijd: 2 minuten

Stijlvolle toevoeging voor de zakelijke beller

Het meest in het oog springende zijn wel de nieuwe kleuren waarin de iPhone 15 gaat verschijnen. Zoals gebruikelijk bij een nieuwe lancering van een iPhone komt de iPhone 15 in verschillende uitvoeringen. Zo komt de iPhone 15 pro in kleuren die zeer vernieuwend zijn. De iPhone 15 pro wordt gemaakt van een nieuw soort materiaal, de stalen rand wordt vervangen door keihard titanium. Hiermee is de iPhone Pro (max) een stevige uitvoering van de iPhone, en met een zakelijke uitstraling. Om hierbij aan te sluiten is ervoor gekozen de iPhones uit te brengen in vier stijlvolle kleuren, namelijk donkerblauw, zilvergrijs, zwart en titanium. Daarmee is het een stijlvolle toevoeging voor de zakelijke beller, die ook bij privé uitstralingen niet misstaat. 

Kleur in je leven 

Maar wil je juist meer kleur in je leven en durf je echt kleur te bekennen, dan lijk je bij de nieuwe (basis) iPhone 15 ook helemaal uit de voeten te kunnen. De iPhone 15 (Plus) wordt waarschijnlijk uitgebracht in vijf kleuren namelijk middernacht (zwart), sterrenlicht (wit), geel, blauw, oranje/roze of lichtgroen. Kleuren met een uitstraling die we nog niet eerder hebben gezien maar perfect aansluiten bij de uitstraling van Apple. Dus wil je helemaal volgens de laatste trends online zijn komend najaar, dan is een investering in de iPhone 15 zeker de moeite waard. Ohja, en een laatste leuke stijlvolle extra is dat de oplaadkabels mee worden geleverd in dezelfde stijlvolle kleur.  

En de skills? 

Naast het mooie design kan de nieuwe iPhone 15 natuurlijk ook weer betere en mooiere dingen dan zijn voorgangers. Hij komt -zoals we van Apple kennen- in vier uitvoeringen, de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max (die ook wel de iPhone 15 Ultra wordt genoemd). Zoals gezegd zijn er andere materialen gebruikt, een oplaadkabel met een USB-C aansluiting en een 3D camera. Dus niet alleen een mooie, maar ook nog eens zeer handige nieuwe accessoires. 

Dus kijk jij niet heel erg uit naar de donkere, natte dagen? Doe jezelf dan dit stijlvolle maar ook ultra moderne item cadeau. Zoals we van Apple kennen komt hij in verschillende uitvoeringen en versies. Uiteraard is de nieuwe iPhone 15 niet gratis, maar hij is in diverse prijscategorieën verkrijgbaar. En geen zin of geld om jezelf een cadeau te geven? Zet hem dan vooral op je verlanglijstje voor Kerst of Sinterklaas!