In beeld

Partnerbijdrage

Dit zijn de beste Audi-auto’s die je nu kunt kopen of leasen 

Audi is zonder twijfel de ultieme definitie van technische perfectie. Terwijl de markt in overdrive gaat met gemenere, efficiënte, technologievriendelijke machines, heeft Audi een extra inspanning geleverd om enorm succesvolle auto’s te leveren die op zichzelf meesterwerken zijn. Het heeft in zijn eentje de auto-industrie voor altijd veranderd en enkele van de beste auto’s geproduceerd die er te koop zijn. Tegenwoordig zijn er veel geweldige occasions financial lease van Audi verkrijgbaar, maar je kunt ook hun nieuwe modellen kopen of leasen. We raden dan de volgende auto’s aan! 


Leestijd: 2 minuten

Audi Q5 

De Audi Q5 is een compacte luxe SUV en Audi’s best verkochte auto. Het is een gezinsauto die geruisloos en comfortabel kilometers maakt. Hij wordt geleverd met een indrukwekkende 2L I-4 turbomotor die 248 pk en 273 Nm koppel produceert, met een 350 pk sterke twin-turbo V6 optioneel. Een herontwerp door Audi in 2018 zorgde voor aanzienlijke verbeteringen aan een toch al prachtige auto met een nieuw platform. Hij wordt ook geleverd met een behoorlijke selectie technische kenmerken, met een ruime cabine die vergelijkbaar is met de Mercedes GLC die ook beschikbaar is voor financial lease zzp

Audi A7

De opnieuw ontworpen Audi A7 uit 2019 is de Sportback-versie van de A6, maar met een hoger prijskaartje. Net als de A6 maakt hij gebruik van dezelfde 3L V6-motor die 335 pk levert. De A7 is een executive class, een vijfdeurs auto met een lift achterin. Hij beschikt over een indrukwekkende aflopende daklijn en een steile achterruit. Hij is sinds 2010 in productie en staat in het bovenste derde deel van de ranglijst van luxe grote auto’s. Hij beschikt over de modernste technologie, een prachtig interieur gemaakt van eersteklas materiaal van topkwaliteit en dynamische prestaties. 

Audi E-Tron

Als je op zoek bent naar de best mogelijke elektrische SUV op de markt en geld over hebt, dan is de E-Tron een goede optie. Hij is aanzienlijk goedkoper dan de Tesla Model X, maar biedt toch verbluffende prestaties en een mooier en geavanceerder interieur met een 10,1-inch touchscreen met een instrumentenpaneel in de vorm van een aanpasbaar 12,3-inch display. Hij is snel en wendbaar op de weg, voelt aan als een sportwagen en biedt tegelijkertijd de functionaliteit van een middelgrote SUV. 

Audi A4

De Audi A4 is misschien wel een van de meest succesvolle modellen die de fabrikant heeft verlaten. Hij werd door experts gerangschikt als de op een na beste compacte luxe sedan en scoort een perfecte 8,7 uit 10 in 2019. Het succes ligt volledig in zijn dynamische prestaties, een lange lijst met functies en een elegant ontworpen interieur. 2020 gaf ons echter een volledig opnieuw ontworpen Audi 4 met zowel een bijgewerkt exterieur als het bijgewerkte infotainmentsysteem binnenin.

Audi RS6

Tot nu toe is het drie generaties geleden sinds de Audi RS6 , en zijn stationwagen heeft niet alleen de autowereld gedomineerd, maar heeft zijn concurrenten ook iets tot nadenken gegeven dankzij zijn brute circuitkracht en goed op maat gemaakt pak. De Audi RS6 van de tweede generatie zal de geschiedenis ingaan als de krachtigste auto die ooit de productieruimtes van de fabrikant heeft verlaten.