In beeld

Partnerbijdrage

Nu in verkoop: kavelproject Tophoek in De Zeilen, Meerstad

De verkoop van kavelproject Tophoek is gestart. Het project bestaat uit tien bouwrijpe vrije kavels voor vrijstaande woningen in de wijk De Zeilen in Meerstad.


Leestijd: 2 minuten

Voor wie er altijd al van gedroomd heeft om zelf een woning te ontwerpen en te laten bouwen, en bovendien in een kleinschalig project, is dit een bijzondere kans.

Over Tophoek
Tophoek bestaat uit 10 zelfbouwkavels, waarvan één special, variërend in oppervlakte tussen de 480 m2 en 607 m2. Prijzen variëren van € 220.704,- tot € 286.443,- v.o.n. De kavels zijn gelegen op een mooie locatie met een prachtig groen uitzicht. Op een steenworp afstand ligt een brede watergang die in verbinding staat met het Woldmeer. Kortom; een topplek om straks te genieten van je toekomstige (t)huis.

Inschrijfprocedure
Vanaf nu is het inschrijfformulier op onze website beschikbaar. Op het inschrijfformulier kun je een viertal voorkeurkavels aangeven. De sluitingsdatum is zondag 4 februari om 17.00 uur. Na de sluitingsdatum gaat de notaris loten. Wij streven ernaar om uiterlijk donderdag 8 februari de inschrijvers te informeren over de uitslag van de loting. Kijk voor meer informatie over Tophoek en het inschrijfformulier op de projectpagina van Tophoek.

Extra openingstijden informatie- en verkoopcentrum
Het informatie- en verkoopcentrum is extra geopend tijdens de inschrijfperiode. Namelijk op donderdag 25 januari van 10.00 tot 19.00 uur en zaterdag 3 februari van 10.00 uur tot 14.00 uur. Kun je op deze dagen niet, dan ben je ook tijdens onze reguliere openingstijden van harte welkom in ons informatie- en verkoopcentrum. Wil je zeker weten dat onze verkoopadviseur aanwezig is? Dan raden we je aan om een afspraak te maken door een e-mail te sturen naar verkoop@meerstad.eu. Kijk voor de actuele openingstijden op de contactpagina.

Wonen in De Zeilen
De kavels van Tophoek liggen in de wijk De Zeilen. Wonen in De Zeilen betekent genieten van het water en van natuur. De vierde wijk van Meerstad ligt tussen de sluisbuurt en het natuurgebied Harksteder Broeklanden. De Zeilen is één en al natuur met een bosrijk karakter, weidse uitzichten, nieuw én bestaand groen.