In beeld

Partnerbijdrage

Verkoopevent Meerstad biedt kijkje in de toekomstplannen

Is wonen in Meerstad jouw droom? Of ben je nieuwsgierig naar alle plannen in en rondom Meerstad? Geïnteresseerden kunnen op 9 december een kijkje nemen bij Verkoopevent Meerstad, waar waarbij makelaars en specialisten vertellen over het huidige en toekomstige woningaanbod in Meerstad.


Leestijd: 1 minuut

Er wordt veel gebouwd in Meerstad. Zo zijn er nog enkele nieuwbouwprojecten in verkoop in de wijk Groenewei en in De Zeilen. Daarbij gaat het in Groenewei onder andere om eengezinswoningen en halfvrijstaande woningen in Parkhoven, de appartementen en eengezinswoningen in Parkrand Estate/BLVD en de direct beschikbare patiowoning in Stainhoes. In De Zeilen is er aanbod zoals de Dijkvilla’s in nieuwbouwproject Dijkzicht. Liever je eigen huis ontwerpen en bouwen? Ook dat kan in De Zeilen. Kavelproject Tophoek met tien zelfbouwkavels gaat begin volgend jaar in verkoop.

Groenewei

Groenewei ligt van alle Meerstadwijken het dichtst bij de stad Groningen en direct aan Park Meerstad. De ontwikkeling van Groenewei is bijna klaar. De wijk wordt rijk aan groene binnenplaatsen en dorpse straatjes die verbonden zijn door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. In de wijk is een basisschool met kinderopvang en een SuperHub met supermarkt en restaurant. In totaal komen er zo’n 350 woningen in deze wijk.

De Zeilen

De Zeilen wordt een echte waterwijk. De vierde en jongste wijk van Meerstad verrijst in het noordoosten van Meerstad naast Tersluis, tussen de sluisverbinding en natuurlijk gebied Harksteder Broeklanden. Behalve waterrijk wordt De Zeilen ook heel groen. Denk daarbij aan boomrijke lanen en talrijke groene openbare ruimtes. Hierdoor is De Zeilen straks de ideale woonomgeving voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Maar ook voor wie houdt van rust, natuur en waterrecreatie.

In De Zeilen komt een gevarieerd aanbod voor iedereen. Van (sociale)huur tot aan koop, van rij- en hoekwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande woningen en appartementen tot aan bungalows.

Het Verkoopevent Meerstad vindt plaats op zaterdag 9 december tussen 11.00 en 15.00 in het informatie- en verkoopcentrum van Bureau Meerstad aan Zijlkade 2. Aanwezig zijn onder meer Thuis nieuwbouwmakelaars, Pandomo Makelaars en Boekholt nieuwbouw specialist.