In beeld

Partnerbijdrage

Vrijwilliger bedanken? Stuur gratis een Gronings bedankkaartje

Op 7 december is het de Dag van de Vrijwilliger. Om Groningse vrijwilligers te bedanken, zijn een zevental organisaties in Groningen een campagne gestart, waarbij mensen vrijwilligers kunnen bedanken met speciaal ontworpen bedankkaarden of een digitale pluim. “Vrijwilligers maken Groningen immers nóg mooier en socialer om in te leven”, aldus de initiatiefnemers van de campagne.


Leestijd: 1 minuut

Iedereen die dat wil, kan vrijwilligers bedanken voor hun inzet in Groningen. Dat kan door een gratis, speciaal ontworpen Groningse bedankkaarten te bestellen via vrijwilligersgroningen.nl/bedankt.
Liever digitaal iemand een pluim geven? Dan kan je iemands naam op de digitale Wall of fame plaatsen en vertellen waarom het zo’n topper is.

Op de website vrijwilligersgroningen.nl/bedankt lees je ook tien inspirerende en hartverwarmende verhalen van vrijwilligers die zich inzetten voor stad en provincie:

Henka, vrijwilliger bij Stichting Present
Zakaria, vrijwilliger bij Humanitas
Pieter, fietsmaatje in Eemsdelta
Bert, maatje
Jolanda, vrijwilliger bij Doedertoe
Sandra, vrijwilliger bij VV Ezinge
André en Annie, ijsbaan + dorpsactiviteiten Wildervank
Riny, vrijwilligers Commissie Huurzaken Veendam
Margarita, vrijwilliger bij bibliotheek Winschoten
Nienke, vrijwilliger voor duurzame modebeurs Kleer’nZooi

Deze campagne is mogelijk gemaakt door de Provincie Groningen en Gemeente Groningen. De waarderingscampagne voor vrijwilligers is een initiatief van Groninger Dorpen, Huis voor de Sport Groningen, CMO STAMM, KultuurLoket, Link050, Stichting Present en Humanitas.