In beeld

Waar bestel je goedkope promotie artikelen voor je bedrijf?

Promotie artikelen kunnen je bedrijf helpen om meer naamsbekendheid op te bouwen. Je kunt verschillende producten laten bedrukken met je bedrijfsnaam of -logo en deze uitdelen aan klanten of bezoekers. Alles is er uiteraard op gericht om ervoor te zorgen dat de naam van jouw bedrijf blijft hangen. De mogelijke klanten moeten als het even kan bij jou uitkomen als ze een installatiebedrijf zoeken, een boekhouder, een goed restaurant of een vakkundige schilder. Hiervoor kun je passende promotie artikelen bestellen en laten personaliseren.


Leestijd: 2 minuten

Online gepersonaliseerde producten bestellen

Als je op zoek bent naar een balpen of aansteker met naam dan hoef je daar de deur niet meer voor uit. Die kun je namelijk gewoon online bestellen. Via een webshop voor relatiegeschenken maak je eerst je keuze voor het gewenste product. Vervolgens geef je aan hoeveel stuks je wilt en kies je indien van toepassing een kleur. Daarna upload je het digitale logo dat op het product moet worden gezet. Je geeft aan hoeveel stuks je wilt en plaatst je order. Het bedrijf maakt altijd eerst een proefdruk. Die ontvang je meestal digitaal per e-mail. Als je akkoord gaat met het voorbeeld dan wordt je opdracht uitgevoerd. Kijk dus goed of alles in orde is. Staat er niet per ongeluk een spelfout in de naam of is er een andere fout die nog moet worden opgelost? Pas als je helemaal tevreden bent geef je akkoord. Daarna kun je namelijk niet meer terug. Je kunt dan alleen nog een klacht indienen als er sprake is van een productiefout. Let bij het kiezen van een product ook goed op de kleur. Die moet goed contrasteren met de kleur die je gebruikt voor de bedrukking. Laat je hier eventueel over adviseren door een marketing professional.

De prijs voor je promotie artikelen

Je kunt al voor een zeer scherpe prijs promotie artikelen bestellen. Balpennen en aanstekers kun je laten personaliseren voor minder dan 1 euro per stuk. De prijs is mede afhankelijk van het aantal dat je bestelt. Kies je voor een groter aantal dan is de stuksprijs logischerwijs lager. Bedenk echter wel dat je geen te grote voorraad aanhoudt. Als je maar af en toe een aansteker weggeeft dan hoef je er geen 500 op voorraad te hebben. Sta je binnenkort op een beurs waar honderden bezoekers worden verwacht dan is het handig om voldoende voorraad te hebben van giveaways.

Later opnieuw bestellen

Wanneer je een ontwerp hebt laten maken voor het bedrukken van promotiemateriaal is het vaak mogelijk om snel een nieuwe bestelling te doen. De instellingen voor het bedrukken zijn immers al bekend. Dit betekent dat er geen proefdruk meer nodig is. Je bestelling kan dan ook veel sneller worden uitgeleverd. Bedrijven die regelmatig promotiemateriaal bestellen kunnen dit vaak op afroep laten bezorgen zodat ze nooit zonder voorraad zitten. Het kan daarbij ook gaan om producten die je zelf ook gebruikt, zoals pennen en notitieboekjes.