In beeld

Warmte zonder schuldgevoel: de voordelen van warmtepompen en isolatie

In en rondom huis zijn er tal van verduurzamende maatregelen waar je mee aan de slag gaat. En of je nu al enige tijd in je woning woont of de sleutels in ontvangst mag nemen van een nieuwbouwwoning. In beide gevallen is het een goed idee om budget vrij te maken voor een of meer verduurzamende maatregelen. Je kunt hierdoor immers aardig wat geld besparen op onder meer de energiekosten. En dat is wel een erg fijne gedachte, want wat extra geld op het einde van iedere maand komt maar al te goed van pas. Het is dus de hoogste tijd om wat meer te weten te komen over bijvoorbeeld het gebruik van een warmtepomp en isolatie.


Leestijd: 1 minuut

Side view of outdoor energy unit hanging on brick wall of house on a sunny day. Air to air heat pump for cooling or heating the home. Outdoor unit powered by renewable energy. Air conditioner and air heat pump.
Side view of outdoor energy unit hanging on brick wall of house on a sunny day. Air to air heat pump for cooling or heating the home. Outdoor unit powered by renewable energy. Air conditioner and air heat pump.

Maak kennis met het gebruik van een warmtepomp bij jou in huis

Een van de beste investeringen op het gebied van duurzaamheid die je kunt doen? Dat is het aanschaffen van een warmtepomp. Met een warmtepomp kun je aanzienlijk wat besparen op de vaste lasten en je gaat op een erg slimme manier om met het energiegebruik. En investeer je dan ook meteen in een aantal slimme apparaten, zoals slimme stopcontacten en een thermostaat? In dat geval kun je flinke stappen zetten bij jou in huis.

Actief aan de slag met isolatie bij jou in huis van een specialist

Een andere slimme stap die je kunt zetten, is het kopen van isolatie voor je eigen woning. Doe dit dan wel altijd via een specialist, bijvoorbeeld via HomeQgo. Hierdoor kun je de isolatie altijd erg snel bij jou in huis verwachten en je bent zeker van producten van topkwaliteit. En doordat je de keuze hebt uit verschillende vormen van isolatie, weet je zeker dat er ook voor jouw woning een passende oplossing is. Wel zo handig om te weten, toch?

Meer weten over alle voordelen van duurzame maatregelen in huis? Laat je goed informeren door een gespecialiseerd installatiebedrijf

Kom je op dit moment vooral graag te weten uit wat voor soort duurzame maatregelen je voor je eigen woning kunt kiezen? Het is dan een goed idee om op korte termijn een adviesgesprek in te plannen met een gespecialiseerde medewerker van een installatiebedrijf. Je krijgt hierdoor een erg goed beeld van alle mogelijke opties waar je zoal uit kunt kiezen. Maar ook de realisatie ervan kan erg snel voor je uit worden gevoerd bij jou in huis.