Sport

Donar heeft selectie bijna rond

Donar heeft de selectie zo goed als compleet met het aantrekken van de de 30-jarige Amerikaan Justin Watts. Watts is geen onbekende in Nederland, hij speelde in het seizoen 2016/2017 speelde voor New Heroes Den Bosch en liet daar een goede indruk achter.


Leestijd: 1 minuut

Speciaal voor creatieve ZZP-ers: Donar Business Club Jump & Dunk
Speciaal voor creatieve ZZP-ers: Donar Business Club Jump & Dunk

Watts is een 1.96m lange speler, die zowel een goed schot in huis heeft als ook het atletisch vermogen om drives te maken en een belangrijke rol in de defensie te spelen zo meldt de club. Afgelopen seizoen speelde hij voor MKS Dabrowa Gornica in Polen. Daar kwam hij tot 14,7 punten, 3,3 rebounds en 1,7 assists per wedstrijd.

Coach Ivan Rudež over de nieuwste aanwinst en opvolger van de recent vertrokken Shane Hammink. ‘Hij heeft al in veel verschillende landen en competities gespeeld en heeft dus een flinke dosis ervaring. Bovendien snapt hij heel goed het concept Teamspel in Europees verband. Zijn fysieke gestel in combinatie met zijn basketbalintelligentie zijn een grote toegevoegde waarde voor Donar’

Watts is de elfde speler in de selectie van Donar voor het komende seizoen en hoopt op korte termijn de twaalfde en laatste selectiespeler te presenteren. De selectie van Donar bestaat naast Watts verder uit Thomas Koenis, Leon Williams, DaVonté Lacy, Jarred Ogungbemi-Jackson, Kjeld Zuidema, Nesta Agasi, Will Moreton, Sheyi Adetunji, Damjan Rudež en Willem Brandwijk.