Sport

Aantal seizoenkaarten FC Groningen richting de 2500

De seizoenkaartverkoop voor het komende seizoen is bij FC Groningen in volle gang. Afgelopen weekend passeerde de nummer zes van de Eredivisie de tweeduizend. Een kleine 2500 fans hebben zich inmiddels alweer verzekerd van een plekje in de Euroborg voor volgend seizoen.


Leestijd: 1 minuut

Voorzitter supportersvereniging FC Groningen trekt ten strijde tegen competitieprogramma
Voorzitter supportersvereniging FC Groningen trekt ten strijde tegen competitieprogramma

Dit aantal is inclusief 468 vijfjaarkaarthouders. Huidige seizoenkaarthouders hebben nog tot en met donderdag 16 juni het recht om hun plaats in het stadion te verlengen. De plaatsen die op dit moment niet zijn gereserveerd voor huidige seizoenkaarthouders, zijn per direct beschikbaar voor iedereen. Seizoenkaarthouders die van plek willen ruilen, krijgen op 23 juni tijdens de zogenaamde ruildag voorrang om één van de vrijgekomen plaatsen te bemachtigen.

Verder heeft FC Groningen de seizoenkaarthouders dit jaar gevraagd een keuze te maken over een eventuele tegemoetkoming voor de vanwege corona gemiste wedstrijden van dit seizoen. Inmiddels heeft bijna 82 procent van de seizoenkaarthouders een definitieve keuze doorgegeven en is duidelijk dat bijna 73 procent van deze groep heeft laat weten deels of helemaal af te zien van tegemoetkoming. FC Groningen laat op de website weten ongelooflijk dankbaar te zijn voor alle steun.