Sport

Acties FC Groningen blijven zich opvolgen; nu snacktribune met eierballen

FC Groningen blijft zoeken naar middelen om de inkomsten te vergroten. Afgelopen weekend werd een nieuwe actie aangekondigd. Vanaf donderdag 4 juni om 16.00 uur opent de FC de ‘Snack Tribune’ De horeca-units aan de noordkant van het stadion worden ingericht als cafetaria.


Leestijd: 1 minuut

FC Groningen blijft zesde ondanks kansloze nederlaag tegen Vitesse
FC Groningen blijft zesde ondanks kansloze nederlaag tegen Vitesse

FC Groningen Horeca probeert op deze manier de voetbalbeleving, die FC-supporters al zo lang moeten missen, enigszins terug te krijgen. Vanaf donderdag 4 juni is het mogelijk om patat, snacks en drinken te bestellen in het Hitachi Capital Mobility Stadion en dit op de tribune te consumeren. Ook de eierbal ontbreekt niet.  Op de videoschermen van het Hitachi Capital Mobility Stadion draaien historische voetbalbeelden van de FC.

De gast komt binnen via ingang 1, geeft de bestelling door, pint de betaling en haalt deze op bij de horeca-unit, neemt plaats op de tribune en dient bij vertrek het stadion via ingang 2 weer te verlaten. Op de tribune is een beperkt aantal plekken beschikbaar om te zitten waarbij de maatregel van 1,5 meter onderlinge afstand altijd in acht wordt genomen.

In eerste instantie is de ‘Snack Tribune’ van donderdag tot en met zondag van 16.00 uur tot 20.00 uur geopend.