Sport

Cursus hardlopen bij Loopgroep gRunn maakt je in zeven weken een hardloper

“Hardlopen: dat kan toch iedereen?!”, denken velen. Maar wie de hardloopsport íets serieuzer wil beoefenen kan ook kijken of zijn looptechniek wat kan worden verbeterd. Voor iedereen die graag wat aan zijn of haar hardlooptechniek wil doen start er binnenkort bij de Loopgroep gRunn een bijzondere cursus, de cursus “Yakult Start to Run”


Leestijd: 1 minuut

Cursus hardlopen bij Loopgroep gRunn maakt je in zeven weken een hardloper
Cursus hardlopen bij Loopgroep gRunn maakt je in zeven weken een hardloper

De cursus Yakult Start to Run maakt van de deelnemers in zeven weken een hardloper. Met deze hardloopcursus leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen.

De cursus begint op 18 september, duurt zes weken, en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.

Wat houdt de cursus in?

  • 6 weken looptraining van een professionele trainer
  • Superhandige audiocoach voor je huiswerktrainingen
  • Een mini-abonnement op het tijdschrift Runner's World
  • Deelname aan de Start to the Finish loop (7e les)
  • Een dik verdiende medaille!

Aanmelden:

Hardlopen.nl – Yakult Start to Run

Loopgroep gRunn

Bij loopgroep gRunn kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. Bij de loopgroep train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je misschien nieuwe loopmaatjes voor het leven.