Sport

Eerste competitiewedstrijd Lycurgus gaat wegens gebrek aan personeel niet door

De volleyballers van Samen Lycurgus zouden de competitie komende zaterdag 1 oktober in het Alfa-college Sportcentrum beginnen tegen Simplex SSS, maar dit duel is verplaatst naar zondagmiddag 23 oktober aanvang 16.00 uur. De reden is dat vanwege diverse personele bezettingsproblemen niet gespeeld kan worden.


Leestijd: 1 minuut

Zesde competitiezege op rij voor Lycurgus
Zesde competitiezege op rij voor Lycurgus

Zo zijn er na grondig zoeken en puzzelen voor de beveiliging, catering, schoonmaak en entertainment geen mensen beschikbaar. Na overleg met de volleybalbond Nevobo en SSS kwam zondag 23 oktober als beste alternatief uit de bus. Gevolg is dat de ploeg van coach Arjan Taaij de competitie nu zaterdag 8 oktober begint aan de competitie met een uitwedstrijd tegen Sliedrecht Sport.

De eerste thuiswedstrijd is nu op zaterdagavond 15 oktober om 20.00 uur direct een kraker tegen topclub Active Living Orion. Lycurgus rondde afgelopen weekend de voorbereiding af met deelname aan een toernooi in Frankrijk. In Nantes speelden de Groningers een aantal wedstrijden tegen sterke tegenstanders uit de hoogste Franse competitie.