Sport

FC Groningen dreigt Diemers mis te lopen

Het leek al een tijdje in kannen en kruiken. Mark Diemers zou van Fortuna Sittard naar FC Groningen gaan. Het zou om de laatste details gaan om de handtekeningen te zetten. De vraag is of het wel zover komt. Feyenoord heeft inmiddels belangstelling voor de middenvelder melden diverse media.


Leestijd: 1 minuut

Alieke Tuin weer geselecteerd voor Oranjeleeuwinnen
Alieke Tuin weer geselecteerd voor Oranjeleeuwinnen

Zowel met Fortuna als Diemers heeft de FC volgens technisch directeur Mark Jan Fledderus mondelinge overeenkomsten. De laatste hobbels zijn genomen. Toch wordt vooralsnog niet getekend. Het management van de 26-jarige Diemers heeft de op handen zijnde transfer on hold gezet en wil waarschijnlijk wachten hoe concreet de signalen uit Rotterdam zijn.

Voor Diemers ligt in Groningen een drie-jarig contract klaar. Het zou een heel getouwtrek kunnen worden. Fledderus houdt vast aan de mondelinge overeenkomst, maar als Diemers met Feyenoord tot overeenstemming komt is het maar zeer de vraag wat dit waard is. Ondertussen hebben diverse clubs belangstelling voor rechtsback Devaisio Zeefuik. Hij heeft een contract tot de zomer van 2021.