Sport

FC Groningen gaat richting de 6000 seizoenkaarten

De actie 'Laat ons weer eens juichen' van FC Groningen begint steeds omvangrijker te worden. De beoogde verkoop van seizoenkaarten begint behoorlijk aan te trekken. Het aantal verkochte kaarten gaat richting de 6000. Dat zijn zowel seizoenkaarten als vijfjaarkaarten. Het nu verkochte aantal verhoudt zich met de situatie van vorig jaar.


Leestijd: 1 minuut

Ook via een online quiz wordt geld ingezameld voor FC Groningen
Ook via een online quiz wordt geld ingezameld voor FC Groningen

Vorig jaar werden zo'n 9500 seizoentickets verkocht. Dat aantal hoopt de Trots van het Noorden minimaal te bereiken om zo over voldoende liquide middelen te blijven beschikken om lopende verplichtingen te voldoen. Aan positivisme geen gebrek. Naast veel oud-spelers die kaarten afnamen is er een posteractie.

Veel kaarthouders werden de afgelopen periode bezocht door medewerkers of supporters van FC Groningen. Er werden tal van ‘Laat ons weer eens juichen’-posters uitgedeeld om voor het raam te hangen. Er kwamen steeds meer aanvragen bij de club binnen van supporters die ook graag een poster willen hebben.

De posters zijn in Groningen af te halen bij de vestiging van hoofdsponsor Office Centre in Groningen en bij de hoofdingang van het Hitachi Capital Mobility Stadion. Verder zijn er sinds afgelopen weekend afhaalpunten in onder meer; Winsum, Delfzijl, Assen, Stadskanaal, Hoogezand, Emmen, Beilen, Borger, Roden, Leek, Veendam, Uithuizen en Winschoten.