Sport

'Trainen als een Prof' bij FC Groningen

In de meivakantie deden met FC Groningen on Tour al bijna duizend kinderen mee. Gezien het succes krijgt het een vervolg in de vorm van 'Trainen als een Prof' voor kinderen tot 12 jaar. De activiteiten worden de komende tijd vier keer per week georganiseerd op Sportpark Corpus den Hoorn. De eerste trainingsactiviteit staat aanstaande vrijdag, 22 mei, op het programma.


Leestijd: 1 minuut

Gemeenteraad vergadert vandaag bij hoge uitzondering op dinsdag; sporttarieven Haren, Ten Boer en Groningen aangepast
Gemeenteraad vergadert vandaag bij hoge uitzondering op dinsdag; sporttarieven Haren, Ten Boer en Groningen aangepast

De komende weken wordtenop vrijdagen, zaterdagen, zondagen en woensdagen voetbaltrainingen georganiseerd. Bij ‘Trainen als een Prof’ worden worden uiteraard de richtlijnen van het RIVM strikt gehanteerd. Aan elke training is een thema van FC Groningen gekoppeld.  Bijvoorbeeld leren scoren als Lundqvist, dribbelen als El Hankouri, passen en aannemen als Hrustic of verdedigen als Zeefuik.

Met hulp van trainers van FC Groningen is de start op vrijdag 22 mei en iedereen heeft zelf de mogelijkheid om het aantal trainingen en/of de trainingsdagen uit te kiezen. Er wordt gewerkt met een strippenkaart. Des te vaker een kind traint des te minder een training kost. Aanmelden kan via de site van FC Groningen.