Sport

FC Groningen nadert de 10.000 seizoenkaarthouders

In de week dat FC Groningen haar vijftigste verjaardag vierde werden ook 1.850 seizoenkaarten verkocht. De komende dagen zal de 10.000ste geregistreerd worden. De teller stond maandag op 9.753. Vorig seizoen werden ruim 12.000 stuks verkocht. Dat kwam mede door de komst van Arjen Robben.


Leestijd: 1 minuut

Voorzitter supportersvereniging FC Groningen trekt ten strijde tegen competitieprogramma
Voorzitter supportersvereniging FC Groningen trekt ten strijde tegen competitieprogramma

Twee jaar geleden stokte de teller bij 9.600 seizoenkaarten. Het was vorige week de laatste kans voor supporters om hun eigen stoeltje voor het nieuwe seizoen weer veilig te stellen. Komende woensdag is de zogeheten ruildag. Seizoenkaarthouders die al wel hebben verlengd, maar graag een andere plek willen, hebben op dan de mogelijkheid te verplaatsen.

Komende zaterdag organiseert de FC de jaarlijkse ‘stoeltjesdag’. Supporters die nog geen seizoenkaart hebben gekocht en graag willen weten welk zicht een bepaalde plek geeft dan kan dat. Iedereen kan op zaterdag 26 juni vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur komen ‘proef zitten’ tijdens stoeltjesdag. Supporters worden ontvangen met koffie of thee en kunnen direct na het testen van de plek een seizoenkaart kopen bij de supportersbalie.