Sport

FC Groningen ondersteunt initiatief van supporters

Supporters van FC Groningen gaan zich vanaf vrijdagavond 20 maart inzetten voor mensen die hulp nodig hebben in de regio. Het initiatief ‘Noordtribune Helpt’ wordt financieel en logistiek van harte ondersteund door de Trots van het Noorden. Donaties om de kosten te dekken, zijn van harte welkom. Er is een online formulier geopend om hulpvragen aan te kunnen melden.


Leestijd: 1 minuut

FC Groningen bouwt in Duitsland aan ploeg voor nieuwe seizoen
FC Groningen bouwt in Duitsland aan ploeg voor nieuwe seizoen

FC Groningen heeft een eerste donatie van 1.000 euro ter beschikking gesteld en daarnaast twee busjes die normaal gesproken worden gebruikt om de spelers uit de regio van huis naar het TopsportZorgCentrum en hun school te vervoeren. De busjes staan 24 uur per dag en zeven dagen in de week ter beschikking van het initiatief Noordtribune Helpt.

Als iemand hulp kan gebruiken of als je iemand kent die hulp kan gebruiken bij het halen van boodschapen of andere dringende zaken dan kan dat gemeld worden via de website www.noordtribunegroningen.nl en vul daar de vraag in, zodat de supporters telefonisch contact kunnen leggen. Voor de veiligheid van iedereen wordt fysiek contact gemeden. Geld voor boodschappen kan worden betaald via een Tikkie of kan worden overgemaakt. De bezorging gebeurt eveneens contactloos.