Sport

FC Groningen op zoek naar vrijwilligers

Ook in zware tijden kan een sportclub niet zonder vrijwilligers. Zeker bij FC Groningen waar rondom wedstrijden veel te doen is. Daarom is de FC op zoek naar supporters die zich extra willen inzetten voor de in verval geraakte Trots van het Noorden. Op donderdag 9 november staat de in Euroborg een kennismakingsavond gepland. 


Leestijd: 1 minuut

FC Groningen eerder dit seizoen tegen Willem II
FC Groningen eerder dit seizoen tegen Willem II

Functies waarvoor Groningen op zoek is zijn onder meer: steward, gastheer/gastvrouw, facilitair medewerker, onderhoud gras, jeugdscout, assistent-scheidsrechter, verkeersregelaar, teammanager van een Opleidingsteam, onderdeel zijn van het Brand Interventie Team (BRIT) of EHBO’er. Het vrijwilligerswerk bij FC Groningen kan een opstap zijn naar een baan, of juist het verlengen van een werkend leven nadat de pensioengerechtigde leeftijd is bereikt. 

Als vrijwilliger treedt men toe tot de FC-familie. Dat betekent, zo meldt de club, naast samen hard werken en mooie stappen zetten voor de club, ook een heleboel gezelligheid en nieuwe vriendschappen. FC Groningen vindt het zeer belangrijk dat vrijwilligers zich thuis voelen. Daarom heeft de FC aan de noordzijde van het stadion een eigen home voor de vrijwilligers: het Fluks Hoes.  Met regelmatig evenementen exclusief voor de FC-familie.

De kennismakingsavond is op donderdag 9 november van 19.00 tot 21.00 uur in de Euroborg. Aanmelden kan via de website van FC Groningen.