Sport

FC Groningen start verkoop seizoenkaarten pas op 1 juni

Na overleg met en op advies van afvaardigingen van supportersgeledingen start FC Groningen de seizoenkaartverkoop, goedkoper dan dit seizoen, voor volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie (KKD) op donderdag 1 juni. Volgens de supportersafvaardigingen moet de club eerst in rustiger vaarwater komen voordat ze met frisse energie naar het nieuwe seizoen kijken.


Leestijd: 1 minuut

FC Groningen definitief zonder Määttä naar AZ
FC Groningen definitief zonder Määttä naar AZ

Dit betekent dat fans die graag wat willen doen voor de club in deze zware tijden in de vorm van een nieuwe seizoenkaart nog drie weken geduld moeten hebben. FC Groningen wil eerst het huidige seizoen afmaken en kijkt met angst en beven uit naar de nog resterende twee thuiswedstrijden tegen Ajax en Sparta. Komend weekend komt Ajax op bezoek in de Euroborg. Met veel extra maatregelingen op het gebied van wil Groningen de boel in goede banen leiden.

Een onderdeel van het goed afronden van het seizoen is een bijeenkomst op woensdag 31 mei in de Euroborg. Er is vanaf 19.00 uur de mogelijkheid voor supporters om alle vragen te stellen aan de directie van de club, die er bij supporters leven. Liefhebbers kunnen zich via de site van FC Groningen aanmelden en het evenement is live te volgen via YouTube.

In de KKD speelt FC Groningen twee extra thuiswedstrijden en daarnaast moet de club rekening houden met de inflatie, waardoor de kosten voor de club enorm zijn gestegen. Toch is besloten om de prijs voor een seizoenkaart te verlagen ten opzichte van dit seizoen. De FC vindt het niet gepast de extra kosten voor de club aan onze seizoenkaarthouders door te belasten nu volgend seizoen de vervallen Trots van het Noorden noodgedwongen een treetje lager speelt.