Sport

FC Groningen strikt nieuwe sponsor: TOTO op mouw van shirt

Het logo van de TOTO prijkt de komende drie seizoenen op de mouw van het FC Groningen-shirt. FC Groningen is trots dat het een betrokken partner als TOTO voor langere periode heeft kunnen binden als sponsor.


Leestijd: 1 minuut

FC Groningen strikt nieuwe sponsor: TOTO op mouw van shirt
FC Groningen strikt nieuwe sponsor: TOTO op mouw van shirt

TOTO is een oer-Hollandse aanbieder van sportweddenschappen en de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Elke dag is er een groot aanbod van sportwedstrijden waarbij de speler een voorspelling kan plaatsen op een sportwedstrijd. TOTO is één van de zeven spellen van Nederlandse Loterij. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij meer dan 45 miljoen euro in de Nederlandse sport via het NOC*NSF.
 
Wouter Gudde, algemeen directeur van FC Groningen kijkt uit naar een mooie samenwerking met TOTO. “We zijn hartstikke trots dat we juist in deze tijd met een partij als TOTO gaan samenwerken. We gaan ervoor zorgen dat TOTO onderdeel wordt van onze club en op een leuke en originele manier met onze supporters en sponsors in contact wordt gebracht. Een manier die bij FC Groningen past.”
 
Sam Depoortere, business director bij TOTO over de overeenkomst tussen TOTO en FC Groningen: “Het klassieke groen-witte shirt van FC Groningen en het groen-wit van TOTO, dat moet wel een winnende combinatie zijn. Wij zijn trots de nieuwe sponsor te zijn van de Trots van het Noorden en kijken uit naar een prachtige samenwerking.”