Sport

FC Groningen verliest besloten oefenduel met 2-0 van Twente

In een lege Euroborg verloor FC Groningen woensdagmiddag een besloten oefenduel van FC Twente met 2-0. Beide treffers vielen voor de pauze. Het was een wedstrijd waarin vooral de spelers die de laatste tijd niet in de basis staan een kans kregen om speelminuten te maken.

Zo stond bij FG Groningen Peter Leeuwenburgh onder de lat. De doelman verloor in de voorbereiding de strijd van nieuweling Michael Verrips. Van het basiselftal deed alleen Neraysho Kasanwirjo mee. De meest recente aankoop Ricardo Pepi was ook van de partij. De spits is opgeroepen voor de selectie van de Verenigde Staten voor oefenduels tegen Saoudi-Arabië en Japan.


Leestijd: < 1 minuut

FC Groningen speelt dinsdag duel tegen NEC uit zonder publiek
FC Groningen speelt dinsdag duel tegen NEC uit zonder publiek

Daan Rots opende in de tiende minuut de score voor de ploeg van trainer Ron Jans. Denihlo Cleonise verdubbelde de score een kleine tien minuten voor de pauze. Daarmee was de eindstand bereikt. Voor FC Groningen gaat het zaterdag weer om de punten in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Het duel tussen de nummers elf en negen begint om 16.30 uur op Het Kasteel.