Sport

Robben stelt Groningen gerust: “Jullie zijn nog niet van me af”

Arjen Robben stelt op de website van De Volkskrant alle Groninger gerust: “Jullie zijn nog niet van me af”. Robben verliet zondag in de wedstrijd tegen PSV voortijdig het veld met een op het oog vervelende liesblessure. De Bedumer stapte meteen in z’n auto naar huis. Journalist Willem Vissers wist maandag echter een reactie Robben te peuteren over z’n mislukte rentree.


Leestijd: 1 minuut

Robben stelt Groningen gerust: “Jullie zijn nog niet van me af”
Robben stelt Groningen gerust: “Jullie zijn nog niet van me af”

Robben gaat dus gewoon door met voetballen voor FC Groningen, ondanks z’n blessure. Verschillende journalisten en andere pessimistische voetbalvolgers suggereerden dat Robben beter kon stoppen. “Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor”, aldus Robben tegen De Volkskrant

Het uitvallen in de 29e minuut in de pot tegen PSV was voor Robben “het slechtst denkbare scenario waarmee ik even geen rekening had gehouden. Maar het is gebeurd en ik kan er niets meer aan veranderen. Het is nu zaak niet weg te kwijnen in een hoekje, maar er met wat zelfspot om te lachen en met een positief gevoel verder te gaan. Jullie zijn nog niet van me af”, aldus Robben, die zich maandag ook bij de club meldde. 

Hoe positief Robben ook gestemd is, veel zal afhangen van een scan die dinsdag van de gekwetste lies wordt gemaakt.

https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1305458019145338883