Sport

Spelers en staf FC Groningen willen zich revancheren tegen Jong PSV

De spelers en staf van FC Groningen willen zich maandagavond revancheren voor het teleurstellende 0-1 verlies afgelopen vrijdag tegen ADO Den Haag. Het verlies viel trainer Dick Lukkien rauw op zijn dak, vertelt hij in aan loop naar het duel met Jong PSV.


Leestijd: 1 minuut

FC Groningen aan het begin van dit seizoen thuis tegen Willem II
FC Groningen aan het begin van dit seizoen thuis tegen Willem II

In de voorbeschouwing op het YouTube-kanaal van FC Groningen zegt Lukkien wel een dag nodig te hebben gehad om het verlies tegen de Haagse club een plekje te geven. Maar de Groningse voetbalclub moet ook door, want slechts drie dagen later staat een nieuw duel op de planning.

“We hebben het duel met ADO nabesproken, er een streep onder gezet en vandaag (zondag – red.) hebben we aandacht gegeven aan team-tactische zaken. Waar we al een paar weken over praten is de kwaliteit in de uitvoering in de laatste fase van ons spel en de bezetting voor het doel. Daaraan blijven we werken,” zegt Lukkien voorafgaand aan het duel thuis tegen Jong PSV.

FC Groningen – Jong PSV staat maandagavond vanaf 20.00 uur onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal in de Euroborg.