Cultuur & Uitgaan

Beerwalk Groningen: stadstour en bierproeverij in één!

Beerwalk Groningen is dé manier om Stad en zijn bierhistorie te ontdekken. Samen met een gids (uiteraard een Stadjer) verken je lopend het prachtige centrum van Groningen. De bekende bezienswaardigheden én minder bekende maar toch erg mooie plekken worden aangedaan en de gids komt met alle ins en outs over de stad! Daarnaast drink je op mooie plekken een lokaal gebrouwen biertje.


Leestijd: 1 minuut

Beerwalk Groningen: stadstour en bierproeverij in één!
Beerwalk Groningen: stadstour en bierproeverij in één!

De stad Groningen kent momenteel vele lokale bierbrouwers. Beerwalk Groningen wordt verzorgd in samenwerking met een aantal lokale brouwers namelijk: Dokjard, De Prael, Café De Toeter en Brouwerij Martinus. Bij deze brouwerijen wordt een tussenstop gemaakt om een proefglaasje Gronings bier te nuttigen. 

Voor Groningen, door Groningen
Met deze coronaproof tocht willen de organisatoren van Beerwalk Groningen ervoor zorgen dat zowel de stad als de lokale bierbrouwers en horecagelegenheden nóg beter op de kaart worden gezet. “Wij zijn trots op onze stad en willen dit graag met meer mensen delen!”, aldus de twee geboren en getogen Stadjers die de Beerwalk Groningen hebben opgezet. 

Reserveren
De Beerwalk is direct te boeken en dient vooraf gereserveerd te worden via www.beerwalkgroningen.nl. De eerste try-out rondes zijn reeds geweest en Beerwalk Groningen staat in de startblokken om de eerste gasten te verwelkomen! De tocht van ongeveer 2,5 uur is te boeken voor €35,- per persoon inclusief Groningse biertjes. Beerwalk Groningen doet er alles aan om de coronamaatregelen na te leven.