Cultuur & Uitgaan

Canto Ostinato minimal concert in oude Groninger Museum


Leestijd: 1 minuut

werd meteen een succes en in 2001 was het zelfs goed voor een gouden plaat. Het Amerikaanse tijdschrift Fanfare schreef: ‘It’s the pianists that really dazzle’. Canto Ostinato wordt inmiddels over de hele wereld gespeeld waarin elke uitvoering een eigen karakter heeft.
Locatie
Oude Groninger Museum
Praediniussingel 59, 9711 AG Groningen.
Tijd: 20.30 uur tot 23.00 uur
Kosten: €15,-
Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa in het oude Groninger Museum, Praediniussingel 59 Groningen. De openingstijden van de kassa zijn gelijk aan die van het Groninger Museum, de kassa sluit echter een kwartier voor sluitingstijd van het museum.

Reserveren & informatie
Telefonisch kaarten reserveren is mogelijk. Gereserveerde kaarten kunnen tot een half uur voor aanvang van de activiteit worden afgehaald; daarna vervalt de reservering. Voor reserveringen en meer informatie kunt u contact opnemen met het Boekingsbureau bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 050 3666555, of e-mailen via boekingen@groningermuseum.nl of via de website. Digitale aanvragen worden tijdens kantooruren verwerkt. Het oude Groninger Museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00- 17.00. Gesloten op maandag.
Aanvullende informatie: www.groningermuseum.nl