Cultuur & Uitgaan

Christian Scott aTunde Adjuah, John Scofield en Jon Cleary op Rockit festival in Groningen

Voor de derde editie van Rockit festival zijn Christian Scott aTunde Adjuah, John Scofield & Jon Cleary, Julian Lage, Tigran Hamasyan with special guest Mathias Eick, Becca Stevens, Nik Bärtsch's Ronin en Under the Surface met Joost Lijbaart, Sanne Rambags en Bram Stadshouders bevestigd. Het Rockit festival vindt plaats op zaterdag 9 november 2019 in De Oosterpoort en brengt een kruisbestuiving van jazz en andere muziekstijlen zoals experimentele pop, alternative music en hedendaags gecomponeerde muziek.

Op 9 november staan artiesten op het podium die een nieuw ‘sterrenstelsel’ willen betreden door jazz als uitgangspunt te nemen, maar veel verder gaan dan dat. Voor de derde editie van Rockit festival zijn Christian Scott aTunde Adjuah, John Scofield & Jon Cleary,Julian Lage, Tigran Hamasyan with special guest Mathias Eick, Becca Stevens, Nik Bärtsch’s Ronin en Under The Surface met Joost Lijbaart, Sanne Rambags en Bram Stadhouders bevestigd. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Op zes podia in De Oosterpoort presenteren SPOT Groningen en North Sea Jazz zowel gevestigde namen als de ‘rising stars’ uit de jazzscene en aanverwante stijlen.

Rockit is een co-productie van SPOT Groningen en North Sea Jazz. Kaarten voor het festival zijn te koop vanaf vrijdag 12 april, 10:00 uur. De komende maanden zullen meer namen bevestigd worden. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop over het festival op www.spotgroningen.nl/festivals/rockit.

FESTIVALINFORMATIE
Zaterdag 9 november, 16.00 uur
SPOT/De Oosterpoort
Ticket: € 51,10 (incl. servicekosten) 
  
Kaartverkoop (vanaf 12 april, 10:00 uur)
Kassa De Oosterpoort, Trompsingel 27 (ma t/m vr: 12.00-18.00 uur)
Plato Groningen


Leestijd: < 1 minuut

Christian Scott aTunde Adjuah, John Scofield en Jon Cleary op Rockit festival in Groningen
Christian Scott aTunde Adjuah, John Scofield en Jon Cleary op Rockit festival in Groningen
https://youtu.be/hQZXZz7iC7I
Rockit 2018 Aftermove | A Journey into Jazz and Beyond