Cultuur & Uitgaan

Partnerbijdrage

Dansen op Airport Eelde

Stijlvol stappen voor Groningers, Assenaren en alles daar tussenin, tijdens ClubNU op Airport Eelde.


Leestijd: 1 minuut

ClubNU is een reizend concept dat al 33 succesvolle edities vierde op zo’n 13 locaties in Assen, Emmen en Groningen. Op 23 september strijkt het evenement neer op Airport Eelde, voor de tweede keer. Normaal gesproken geen feestlocatie, maar een plek waar voor reizigers hun vakantie begint of eindigt. Het restaurant en de vergaderzaal worden omgetoverd tot ware clubs. Er wordt gedanst, gesocialized, gegeten en gedronken met heerlijke muziek en gezellige mensen.

Het publiek van ClubNU is een mix van eind 20-ers tot en met 60-ers en dat is precies de bedoeling. Organisator Tessa de Wilde wil juist die doelgroep bedienen, die zich in gewone clubs en kroegen niet meer op z’n gemak voelt. De sfeer is gemoedelijk en iedereen trekt z’n leukste outfit aan. Bezoekers kunnen genieten van R&B, (tech)house en hits van toen en nu.

Het feest duurt van 21:00 tot 02:00 uur. Het is al vroeg gezellig. Voor wie zorgeloos op stap wil en veilig thuis wil komen, zijn er bussen geregeld vanaf Assen en vanaf Groningen. Een retourtje kost 10 euro.

Er zijn nog tickets, deze kun je voor 22,50 euro per stuk kopen via clubnu.nl.