Cultuur & Uitgaan

Partnerbijdrage

Een herfstvakantie vol kindervoorstellingen in Grand Theatre

Deze herfstvakantie zijn er weer allemaal toffe, grappige, stoere, fantasierijke en ontroerende kindervoorstellingen te zien in Grand Theatre, van jonge theaterliefhebbers van 2 tot 102 jaar. Geniet van doorgedraaid muziektheater van Het Houten Huis, zintuigelijk-muzikale voorstellingen voor de allerkleinsten van Profound Play en een interactieve theatergame van Charlie Duran / DIEHELEDING. De leukste vakantie vier je gewoon lekker hier, in Grand Theatre.


Leestijd: 2 minuten

Het Houten Huis & Nordland Visual Theater
Doorgedraaid muziektheater voor iedereen die wel eens vastloopt. Wat als je hoofd overloopt van zelfkritiek, ambitie en perfectionisme? Je wil te snel, te veel en vooral alles goed doen. Langzaam verlies je grip op wat logisch lijkt en begint je wereld ondersteboven te keren.

De bejubelde en bekroonde muziektheatervoorstelling Ik eh… ik over het gevecht met jezelf en de tijd is terug! De voorstelling won twee Zilveren Krekels voor ‘Meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie’.

Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Het Houten Huis & Nordland Visual Theater – ‘Ik eh… ik’ 
Vr 20 okt 19:30 (uitverkocht)

Za 21 okt 15:00 (uitverkocht)

Tussen Kunst & Kids

Ochtendprogramma voor kinderen vanaf 4 jaar in onze Benedenzaal. Hoe vertel je eigenlijk een goed verhaal? Waar moet je op letten? Tijdens deze editie van Tussen kunst & Kids leer je alles over taal en verhalen vertellen.

Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Tussen Kunst & Kids – ‘Verhalen Vertellen’ 

Zo 22 okt. 11.00 uur

Theater Artemis

De grote ik heb hier geen zin in show is een vrolijke, absurdistische voorstelling over kijken en bekeken worden. In een tijd waar de extraverten het hoogste woord hebben, wordt hier de verlegen mens op het podium gehesen. Schuchter kruipen ze uit hun schulp en ploeteren samen met het publiek voorwaarts richting een glorieuze finale.

Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Theater Artemis – ‘De grote ik heb hier geen zin in show’ 

Di 24 okt 15:00

Charlie Duran / DIEHELEDING

Koning Gilgamesj is een eigentijdse hervertelling van het oudste geschreven epos ter wereld door de ogen van een kind. Het verhaal over vriendschap en verlies wordt verteld op dikke hiphop-beats en het publiek beïnvloedt de gebeurtenissen op het podium via Ipads.

Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Charlie Duran / DIEHELEDING – ‘Koning Gilgamesj’ 

Vr 27 okt 15:00

Profound Play
Hoe is het om op handen en knieën door het bos te kruipen? Welke sporen laat jij achter? En hoe kan je zelf de sporen van het bos lezen? Wijwolf gaat over de zoektocht naar sporen en de verhalen die zij ons vertellen. Over het dier in ons. Als je de wolf beter leert kennen, kun je ook jezelf beter begrijpen. Dan kunnen we samen nieuwe verhalen maken, over samen léven en sámenleven.

Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Profound Play – ‘Wijwolf’ 

Za 28 okt (try-out) 11:00 & 15:00

Zo 29 okt (première) 11:00 & 15:00

Tickets zijn verkrijgbaar via www.grandtheatregroningen.nl