Cultuur & Uitgaan

Gastvrij Groningen deelt zaterdag opnieuw presentjes uit

Zaterdag 14 mei gaan de teams van Gastvrij Groningen weer op pad. Op vijf verschillende locaties in en rondom de stad zullen ze bezoekers op gastvrije wijze bedanken voor hun komst. Daarbij staan ze ook even stil bij het einde van de werkzaamheden aan het Julianaplein.


Leestijd: 1 minuut

Gastvrij Groningen deelt zaterdag opnieuw presentjes uit
Gastvrij Groningen deelt zaterdag opnieuw presentjes uit

De teams delen dit keer Merci-chocolaatjes uit en kleine kaartjes met de tekst ‘Leuk dat je er was, ja!’. Het doel van deze actie is om bezoekers op positieve wijze te verrassen. De teams zijn te vinden op de P+R’s Haren en Hoogkerk, het Sontplein, het Overwinningsplein en in Helpman.

Een tijdelijk Julianaplein

Het tijdelijk Julianaplein is opgeleverd, waardoor een einde is gekomen aan meer dan drie maanden verkeershinder. De werkzaamheden rondom het Julianaplein zijn voorlopig afgerond, nu het tijdelijke Julianaplein er ligt.

Gastvrij Groningen

Het programma Gastvrij Groningen wordt uitgevoerd en gefinancierd in opdracht van Het Fonds ondernemend Groningen, Gemeente Groningen en Groningen Bereikbaar. De Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en de vier Groningse bedrijvenverenigingen – Groningen City Club, Bedrijvenvereniging WEST  Bedrijvenvereniging Zuidoost Groningen en Bedrijvenvereniging Noordoost – zijn ook bij het programma betrokken.