Cultuur & Uitgaan

Groningse ondernemer doet uiterste poging winnaar van MINI te vinden

Een opvallend bestickerde MINI met een grote megafoon op het dak reed woensdag door de wijken van Groningen. De zwarte MINI werd bestuurd door Lucas Minke, eigenaar van Primera in Groningen aan de Nieuwe Ebbingestraat 2. Vanuit de gloednieuwe auto riep hij stadsgenoten op nog één keer extra goed in hun keukenlaatjes of in hun portemonnee te kijken. Want hierin zit wellicht nog een winnend Staatslot 2019.


Leestijd: 1 minuut

Groningse ondernemer doet uiterste poging winnaar van MINI te vinden
Groningse ondernemer doet uiterste poging winnaar van MINI te vinden

Nog een paar weken om de prijs op te halen

In de winkel van Minke is vorig jaar een winnend Staatslot verkocht dat recht geeft op een MINI. Maar tot nu toe heeft de winnaar zich nog steeds niet gemeld. De eigenaar van het winnende Staatslot heeft tot 31 december 2020, 23.59 uur, de tijd om zijn of haar prijs te verzilveren.

‘Meld je alsjeblieft!’

Tijdens de Oudejaarstrekking in 2019 gaf de Staatsloterij onder andere 250 MINI’s weg. Een aantal prijswinnaars heeft zich nog niet gemeld. Zo ook in Groningen, waar een zwarte MINI al bijna een jaar wacht op zijn eigenaar.

Daarom deed de verkoper van het winnende Staatslot woensdag een ultieme poging om alsnog de winnaar van de auto te achterhalen. Minke doorkruiste Groningen met zijn bestickerde MINI, voorzien van het winnende lotnummer ES 27205, om inwoners van de stad te attenderen op de prijs: “Meld je alsjeblieft! Deze MINI wacht op zijn eigenaar.”

Uiterste poging

De autorit door Groningen startte en eindigde bij de winkel van Minke aan de Nieuwe Ebbingestraat. “Het is al een tijd geleden dat we zo’n leuke prijs hebben gehad in de winkel. Het is een geweldige auto, dus ik hoop dat de winnaar er snel achter komt!” verteld Lucas. “We hebben heel veel positieve reacties op de MINI gekregen van klanten. Veel mensen vinden het een prachtige auto. Ik hoop dat we de winnaar snel vinden en blij kunnen maken!”