Cultuur & Uitgaan

Hardlopend door gebouwen Zernike Campus? Inschrijven kan nog steeds

Een hardloopevent dwars door allerlei gebouwen op de Zernike Campus. Dat is de Campus Trail, die voor vrijdag 15 september op de agenda staat. Inschrijven voor deze unieke run kan nog steeds. Het startschot voor de run wordt gegeven door de burgemeester van Groningen, Koen Schuiling.


Leestijd: 1 minuut

De Campus Trail gaat op vrijdag 15 september om 15.30 uur van start en zal onder andere langs en door gebouwen van de Hanzehogeschool Groningen en Rijksuniversiteit Groningen gaan, door sportfaciliteiten en horeca.  De organisatie belooft dan ook een uitdagende route, vol leuke obstakels, trappen en onontdekte plekken.

De startlocatie van de hardlooproute van circa 4 mijl is Lode Holding. Lode Holding is gevestigd op Campus Groningen, is gespecialiseerd in het vervaardigen van medisch technische oplossingen die bijdragen aan bewegen en een lang en gelukkig leven. Dit bedrijf viert dit jaar hun 75-jarig jubileum en is daarom de start- en finish locatie van de Campus Trail.

Volgens Annelies Wolters, manager business development bij Lode Holding, is de trail een mooie manier om bewegen zichtbaar te maken op de Campus: “Een gezonde omgeving voor iedereen, waar iedereen zich kan ontwikkelen en waar bewegen een bijdrage levert aan een lang en gezond leven, staat centraal binnen ons bedrijf dat dit jaar 75 jaar bestaat. Als mede-initiatiefnemer van de Campus Trail zijn we dan ook trots dat dit sportieve evenement weer plaats gaat vinden.”

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor deelname aan de Campus Trail via Inschrijven Campus Trail. Een regulier ticket kost €14,50. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting op je startbewijs. 

Meedoen als bedrijventeam? Stuur een mail naar Amber van der Schaaf (amber@campusgroningen.nl)

Voor vragen over de Campus Trail, neem contact op door een mail te sturen aan info@campusgroningen.nl .

De Campus Trail is een initiatief van Campus Groningen in samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen, de Rijksuniversiteit GroningenBedrijvenvereniging WESTACLO, het Sportcentrum, Lode Holding en wordt georganiseerd door Paul van Put Events.