Cultuur & Uitgaan

Horror en griezelen bij enge “Halloween Groningen” vanuit Suikerfabriek

Griezelen in de nachtelijke omgeving op het Suikerfabriek terrein. Of je in een bus laten vervoeren naar een geheime locatie buiten de stad. Dat zijn onderdelen van twee nieuwe horror games van “Halloween Groningen”, waarvoor men zich nu al kan opgeven.


Leestijd: 1 minuut

Horror en griezelen bij enge “Halloween Groningen” vanuit Suikerfabriek
Horror en griezelen bij enge “Halloween Groningen” vanuit Suikerfabriek

Halloweengroningen organiseert de enige horror games van het noorden. Een exclusieve filmische beleving en volledig corona proof. Tijdens de VIP editie zijn er minder kaarten beschikbaar, dus meer aandacht voor de bezoeker.  De organisatie heeft twee compleet nieuwe horror games ontwikkeld. The Maze Games en The Great Purge.

The Maze Games

The Maze Games is een angstaanjagend doolhof in de suikerfabriek. Ga met je eigen groepje het doolhof in, volg de instructies en probeer the Maze games te overleven. Je bent niet de enige die strijd voor de overwinning. Je hebt 3 kwartier de tijd. Maar pas op. Nog nooit heeft iemand the Maze Games gewonnen. Alle 'losers' dwalen als doden door the Maze. Pas op dat je niet één van hen wordt.  (Er is ook een speciale jeugd editie in de middag).

The Great Purge

The Great Purge speelt zich af op twee locaties. Je wordt vervoerd met de bus naar een geheime locatie buiten de stad Groningen en vervolgens weer terug gebracht naar de Suikerfabriek. Het geheime pand is een veilige locatie, voor zo lang het duurt. Je doel is simpel; overleef the Purge. Hoe? “Hunt or be Hunted”.  Dit spel is niet geschikt voor snel bang aangelegde mensen, mensen die absoluut niet tegen horror kunnen, mensen met een zwak hart en zwangere vrouwen. Wees op je hoede, kijk goed om je heen, vertrouw (bijna) niemand en stap op mensen af..

Vanwege corona kun je eerst vrijblijvend een plekje reserveren via de website.

www.halloweengroningen.nl

Halloween Groningen - archieffoto Facebook
Halloween Groningen – archieffoto Facebook