Cultuur & Uitgaan

Inschrijving Mobility Service Airport Night Run geopend

De inschrijving voor de derde editie van de Mobility Service Airport Night Run is geopend. Groningen Airport Eelde en de naastgelegen bossen zijn wederom het decor van de bijzondere Night Run die op zaterdagavond 16 november plaatsvindt.


Leestijd: 1 minuut

Deelnemers kunnen kiezen uit een parcours van circa 5 km of 10 km. Nieuw dit jaar is de 3 km voor kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 12 jaar.

Kids Run

Nieuw dit jaar is de Kids Run van 3 km voor kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 12 jaar. “Op verzoek van enthousiaste deelnemers, hebben wij een parcours van 3 km voor kinderen ontwikkeld. Ouders of verzorgers kunnen als begeleider samen met hun kinderen tegen een gereduceerd tarief meelopen op het kinderparcours”, aldus Elske Dijkstra, organisator van Golaza Noord Nederland.

Mobility Service Nederland

De hoofdsponsor en tevens naamgever van het evenement is leasemaatschappij Mobility Service Nederland, gevestigd in een monumentaal pand tegenover Groningen Airport Eelde.

Inschrijven kan vanaf vandaag via www.airportnightrun.nl. Om de veiligheid op het vliegveld te waarborgen kunnen er een maximum aantal deelnemers meedoen.