Cultuur & Uitgaan

Kaartverkoop expo Rolling Stones van start

Kaartjes voor de expositie The Rolling Stones – Unzipped in het Groninger Museum zijn sinds vandaag, donderdag, te bestellen. Er zijn vanwege coronamaatregelen vooralsnog alleen kaarten te koop voor de eerste openingsweek: 14 tot en met 20 november.


Leestijd: 1 minuut

Expo Rolling Stones terug naar Groningen voor ‘Grande Finale’
Expo Rolling Stones terug naar Groningen voor ‘Grande Finale’

The Rolling Stones – Unzipped toont ruim 400 originele objecten uit de verzameling van de Stones. Niet alleen instrumenten en stage designs, maar ook zeldzame audiofragmenten en videomateriaal, persoonlijke dagboeken, iconische kostuums, postermateriaal, albumcovers en zelfs hun studio en het bescheiden verblijf in Edith Grove in Londen.

Tijdens The Rolling Stones – Unzipped zal ook het werk van fotograaf Andy Zuidema te zien zijn. Deze expositie bestaat uit 7 grote kleurenfoto’s die Zuidema van de Stones maakte tijdens het concert in Arnhem in 2017.

The Rolling Stones – Unzipped is vanaf 14 november 2020 te zien en duurt tot en met 28 februari 2021. Een ticket voor volwassenen kost € 29. Het museum is gedurende de expositie open van 10 tot 22 uur.