Cultuur & Uitgaan

KardingeRun 2021 gaat door

Het gebied bij Kardinge staat 25 en 26 september van dit jaar weer in het teken van modder, obstakels en bikkels tijdens de zevende editie van de KardingeRun.


Leestijd: 1 minuut

KardingeRun 2021 gaat door
KardingeRun 2021 gaat door

Maatregelen

De organisatie houdt rekening met verschillende scenario’s. Dat betekent onder andere dat het maximale aantal deelnemers per startserie voor nu ook lager is dan eerdere edities. Dit om voldoende afstand te kunnen bewaren. “Mochten de versoepelingen doorzetten dan wordt dit uiteraard aangepast”, zo laat de organisatie weten.

Familierun

Een van de populairste onderdelen van de KardingeRun is de FamilieRun. Deze 7e editie is er zoals altijd voor kinderen van 7-12 jaar de mogelijkheid om deel te nemen met een ouder/verzorger en voor het eerst is dat op een afstand van 6 kilometer. Speciaal voor de jongere kinderen vanaf 4 jaar is het ook mogelijk om (ook onder begeleiding) deel te nemen aan het 3 kilometer parcours. De FamilieRun wordt aangeboden op zondag 26 september.

Deze editie zijn er weer vernieuwde routes uitgetekend. Op de zaterdag 25 september start eerst de 12 kilometer, gevolgd door de 9 en 6 kilometer. Hier kunnen zowel individuele deelnemers zich voor inschrijven als teams. Zondag 26 september start eerst de FamilieRun op de 3 en 6 kilometer. Vanaf 11.30 uur gevolgd door de individuele deelnemers en teams op de 6 en 9 kilometer. Meer informatie over de verschillende onderdelen is te vinden op de website: kardingerun.nl