Cultuur & Uitgaan

Komend weekend kleine verrassing voor bezoekers van Groningen

Onder het mom ‘Leuk dat je er bent ja’ worden bezoekers van Groningen Hemelvaartsdag en komend weekend een extra warm welkom geheten.


Leestijd: 1 minuut

Komend weekend kleine verrassing voor bezoekers van Groningen
Komend weekend kleine verrassing voor bezoekers van Groningen

De Woonboulevard Groningen is tijdens deze Hemelvaartsdag geopend en om bezoekers extra gastvrij te ontvangen delen de gastvrij teams kleine doosjes met pepermuntjes uit. Ook dit keer weer met de bekende ‘Leuk dat je er bent, ja!’ kaartjes. Het doel van deze actie is om bezoekers op positieve wijze te verrassen. Er zijn twee teams actief en die zijn te vinden bij het Woonforum aan de Peizerweg en rondom Kruit & Kramer.

Op zaterdag lopen er op verschillende locaties in de stad ook Gastvrijteams rond om bezoekers op gastvrije wijze te laten weten dat het fijn is dat ze er zijn. De teams zijn te vinden bij de P+R Haren en de P+R Hoogkerk en delen daar ijsjes uit. In de binnenstad zijn de teams ook actief en zij delen zonnebloemen en kleine kaartjes uit.

Ook is er een verwijzing naar het event Lutje Lokaal. Dit event zal op zaterdag en zondag plaatsvinden in de binnenstad van Groningen. Meer dan 60 kleinere ondernemers ontvangen op deze dag hun bezoekers met een bijzondere actie. Geen kortingen, maar acties om de klant bijzonder warm te ontvangen. Daarnaast is er muziek, straatacts en meer. Er zijn ook routekaarten beschikbaar voor de bezoekers in de stad. Hierop zijn alle deelnemende winkels terug te vinden.