Cultuur & Uitgaan

MartiniPlaza lanceert online talentenjacht

Martiniplaza heeft een bijzonder evenement bedacht om ook in deze corona-tijd te zorgen voor entertainment, muziek en kansen voor talent. Iedereen kan meedoen aan een digitale talentenjacht, en voor de winnaar is er een bijzondere hoofdprijs.


Leestijd: 1 minuut

MartiniPlaza lanceert online talentenjacht
MartiniPlaza lanceert online talentenjacht

Iedereen die de sterren van de hemel zingt of op prachtige wijze een instrument kan bespelen, wordt opgeroepen mee te doen aan de online talentenjacht van MartiniPlaza. De hoofdprijs? Een optreden in het voorprogramma van de Edwin Evers Band op zaterdag 17 oktober.

Met deze online talentenjacht wil MartiniPlaza talent stimuleren om vooral niet stil te zitten tijdens de Coronacrisis. Daarom gaat de online talentenjacht vandaag van start. Tijd om de stembanden te smeren, heel hard te oefenen en (thuis!) een video op te nemen. Iedereen mag een liedje uploaden (max. 2 minuten) in het Facebook evenement van de talentenjacht. Alle genres zijn welkom, zolang het maar duidelijk is dat het nummer vanuit huis is opgenomen.

Op 30 april maakt de jury bestaande uit Willem de Kok (directeur MartiniPlaza), Annerie Knol (programmeur MartiniPlaza Theater) en Karin Noeken (regisseur, artistiek leider van Theater de Steeg en bekend van cabaretformatie Vrouw Holland) een Top 10 bekend. Hierna begint de stemronde: de artiesten moeten zoveel mogelijk likes verzamelen op het door hun ingezonden nummer. Het nummer met de meeste stemmen wint en wordt op 15 mei bekendgemaakt.

De winnaar staat op 17 oktober in het voorprogramma van de Edwin Evers Band en zingt zijn of haar nummer met The Originals. De tweede en derde prijs bestaan uit een VIP  Theaterarrangement en een Donar Slam-Dunk VIP Arrangement. Op de website van MartiniPlaza zijn alle voorwaarden voor deelname te vinden.

Website: bit.ly/talentenlacht-mp

Facebook evenement: bit.ly/talentenjacht-fb