Cultuur & Uitgaan

MartiniPlaza op zoek naar mooie ervaringen en herinneringen

Nu het maken van nieuwe ervaringen en herinneringen een stuk moeilijker is geworden door het coronavirus is Martiniplaza in Groningen op zoek naar mooie ervaringen en bijzondere herinneringen in de vorm van foto’s.


Leestijd: 2 minuten

MartiniPlaza op zoek naar mooie ervaringen en herinneringen
MartiniPlaza op zoek naar mooie ervaringen en herinneringen

Heb jij een mooie foto gemaakt tijdens een concert, musical, congres of sportwedstrijd in MartiniPlaza? Of een geweldige herinnering weten vast te leggen? Dan is MartiniPlaza op zoek naar jouw foto. Doe mee aan de online fotowedstrijd, verzamel zoveel mogelijk likes en maak kans op de hoofdprijs; een waardebon ter waarde van € 100,- vrij te besteden bij MartiniPlaza.

MartiniPlaza is al meer dan 50 jaar de grootste entertainment- en businesslocatie van Noord-Nederland. Mensen hebben elkaar hier ontmoet, zijn hier verliefd geworden, op elkaar of op theater. Hebben kennisgemaakt met topsport en voelen zich hier thuis. Bedrijven hebben hier inspiratiesessies gehouden, diners en gala's georganiseerd. De jeugd geniet al jaren van Kerstplaza. Shopaholics vinden hun weg naar de outlets en Stadjersmarkten.

MartiniPlaza is op zoek naar deze mooie momenten nu het maken van nieuwe ervaringen en herinneringen een stuk moeilijker is geworden door het coronavirus.

Heb jij een mooie herinnering vastgelegd? Mail je foto naar marketing@martiniplaza.nl, beschrijf de naam en datum van het evenement en omschrijf in maximaal 200 woorden jouw herinnering bij dit moment. Alle ingezonden foto’s worden op de Facebookpagina van MartiniPlaza gepubliceerd.

Verzamel zoveel mogelijk likes

Het insturen van een foto is niet geheel onverdienstelijk. Naast dat er samen vele mooie momenten worden opgehaald valt er natuurlijk ook wat te winnen. Hoe? Verzamel zoveel mogelijk stemmen in de vorm van likes op jouw foto. Op maandag 14 december om 12.00 uur wordt de winnaar bekendgemaakt.

De winnende foto

De drie foto’s met de meeste likes vallen in de prijzen. Door het insturen van een foto maak je kans op een waardebon, vrij te besteden bij voorstellingen en evenementen georganiseerd door MartiniPlaza. De hoofdprijs is een voucher ter waarde van € 100,-. De tweede prijs is een voucher van € 75,- waard en de derde prijs is een voucher met een waarde van € 25,-.

Meer informatie

Website: www.martiniplaza.nl/agenda/martiniplaza-fotowedstrijd

Facebook(album): www.bit.ly/fotowedstrijd-martiniplaza