Cultuur & Uitgaan

Nieuw online platform voor theater voor Groningse kinderen (en hun ouders)

Ouders die met hun kinderen nu niet naar het theater kunnen, hebben een alternatief. De Groningse theatervoorziening Het Houten Huis en zeventien andere gezelschappen hebben samen het online platform Podiumkids Thuis opgezet. Daar kan men terecht om familievoorstellingen voor kinderen van 3+ tot en met 10+  on demand thuis bekijken.


Leestijd: 1 minuut

Nieuw online platform voor theater voor Groningse kinderen (en hun ouders)
Nieuw online platform voor theater voor Groningse kinderen (en hun ouders)

Podiumkids Thuis is een initiatief van Podiumkids, een collectief van 26 gezelschappen die theater-, muziek- en dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar.

De voorstellingen worden aangeboden voor een prijs van € 2,99. Ook Het Houten Huis uit Groningen is aangesloten bij Podiumkids Thuis. Via het platform zijn de voorstellingen Hotel Perdu en Beet! te zien.

Uitagenda voor hele familie

Podiumkids is een collectief van 26 professionele gezelschappen die theater-, muziek- en dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Podiumkids wil jeugdtheater onder de aandacht brengen bij zoveel mogelijk mensen.

Dat doet ze met de Podiumkids Prijs, maar ook met de website www.podiumkids.nl: de uitagenda voor de hele familie. De Podiumkids Prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK).

https://www.youtube.com/watch?v=AO0LXxDf-PA&feature=emb_logo