Cultuur & Uitgaan

Nog minder dan een week tot De Promotiedagen

MartiniPlaza staat op 9 en 10 november helemaal in het teken van De Promotiedagen; het grootste zakelijke event van Noord-Nederland. De combinatie van een sterk deelnemersveld en een bomvol programma dwingen je een keuze te maken tijdens deze dagen.


Leestijd: 1 minuut

Nog minder dan een week tot De Promotiedagen
Nog minder dan een week tot De Promotiedagen

Het beursprogramma is inmiddels compleet en bestaat uit een breed en gevarieerd aanbod van presentaties, inspiratiesessies, podcasts en lezingen. Met de PD Arena, het MarketingTheater, het BouwTheater, het gemeente Groningen IdeeënTheater én FC Groningen Word Groter Theater telt de beurs dit jaar maar liefst 5 sprekerspodia.

Zo vind je op het BouwTheater presentaties van Bouwend Nederland over aanbesteden, eigenaarschap en robotisering in de bouw. En tijdens de inspiratiesessies worden ondernemers met een originele en verfrissende kijk op de branche geïnterviewd.

In het ‘Word Groter Theater’ op het FC Groningen Plein, zal gedurende de twee dagen de ‘Word Groter Podcast’ opgenomen worden. Hosts Maarten Siepel en Wouter Holsappel spreken iedere aflevering met een inspirerende gast. Een gast met een verhaal. Met iedere keer een gemene deler: de persoon die zij spreken heeft een connectie met FC Groningen.

De Promotiedagen Arena is het grootste theater van de Promotiedagen. Het is een plek voor inspirerende sessies over de onderwerpen van nu met aansprekende gasten, zoals Rico Bakker, Gregory Sedoc, Jarno Duursma, Saakje Bakker en Arno van der Heijden. ‘Praktisch, prikkelend, kritisch en vaak humoristisch’; de presentaties in de Arena leveren je altijd inspiratie en toepasbare tips en tricks op om zelf aan de slag te gaan.

Dit is nog maar een greep uit ons bomvolle programma op onze sprekerspodia, Kijk op onze website voor het complete programma en om jou gratis toegangskaart te bemachtigen.

Al het laatste nieuws, de pleinen, de podia en het programma vind je op www.promotiedagen.nl