Cultuur & Uitgaan

Online ticketplatform: vind en boek alle culturele activiteiten

Marketing Groningen heeft een online ticketplatform. Hier is een overzicht te vinden van grote en kleine culturele activiteiten in de stad en provincie, die vervolgens ook online te boeken zijn.


Leestijd: 1 minuut

Forum Groningen open voor bibliotheekbezoekers
Forum Groningen open voor bibliotheekbezoekers

Beter online vindbaarheid van aanbod

Met het platform wil Marketing Groningen het prachtige, kleinschalige vrijetijdsaanbod zoals de vele kerkjes, borgen en ander erfgoed nog beter in de (online) etalage zetten. Op dit moment is veel van het aanbod wat de provincie Groningen te bieden heeft nog niet goed online vindbaar. Daar wil Marketing Groningen op inzetten en het aanbod makkelijk vindbaar en tegelijkertijd boekbaar maken.

Meedoen is gemakkelijk

Ondernemers en instellingen kunnen hun tickets via de website visitgroningen.nl en aan de balie van de Groningen Store (VVV) in het Forum Groningen aanbieden. Het ticketsysteem biedt de mogelijkheid om reserveringen te maken, met tijdssloten te werken en een maximumaantal bezoekers per tijdsslot in te stellen. Bezoekers kunnen vervolgens eenvoudig de tickets bestellen en betalen.
Bovendien profiteren de deelnemende instellingen en attracties van gezamenlijke promotie en van het grote (online) bereik van Visit Groningen.

Meer informatie en aanmelden

Hiermee hoopt Marketing Groningen samen met de ondernemers ervoor te zorgen dat de bezoekers deze zomer Stad en Ommeland weer kunnen ontdekken. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie of aanmelding terecht op partners.visitgroningen.nl

Foto: Deon Prins