Cultuur & Uitgaan

Oosterparkwijk staat centraal in jubileumeditie van De Wijk De Wereld

De Wijk De Wereld is terug! Voor de vijfde keer neemt een wijk uit Groningen de schouwburg over. Dat kan na twee corona-jaren eindelijk weer volle bak en dat is maar goed ook. De achterburen van de schouwburg staan namelijk te popelen om van zich te laten horen in het mooiste theater van de stad. Welke achterburen? De enige echte Oosterparkers natuurlijk! De makers van deze jubileumeditie zijn Lies van de Wiel, Helmie Stil, Peerke Malschaert, Hugo aka Wordbites en X_YUSUF_BOSS. De Wijk De Wereld Oosterparkwijk vindt plaats van 16 t/m 18 juni in de Stadsschouwburg.


Leestijd: 1 minuut

Oosterparkwijk staat centraal in jubileumeditie van De Wijk De Wereld
Oosterparkwijk staat centraal in jubileumeditie van De Wijk De Wereld

Kom op bezoek en maak kennis met Stef, Belkys, Casper, Anke en vele anderen.

Samen met de makers van De Wijk De Wereld brengen zij hun verhalen tot leven in een voorstelling vol dans, muziek, theater, film en meer. Over Oosterparker noaberschap en hoe je een dapper hart een dak biedt. Over verdwaald raken in woorden die je niet kent, je verstaanbaar maken en zo hard van je laten horen dat er gedanst kan worden op je echo. Wil je weten hoe die klinkt? Mis het dan niet. Met op vrijdag en zaterdag een afterparty op het podium van de Stadsschouwburg! Klik hier voor meer info. (https://www.dewijkdewereld.nl)

De Wijk De Wereld Oosterparkwijk vindt van 16 t/m 18 juni plaats in de Stadsschouwburg Groningen. Tickets koop je hier! (https://www.spotgroningen.nl/programma/verzameling/de-wijk-de-wereld)