Cultuur & Uitgaan

Restaurant Barra bezorgt kunstwerkje bij bestelling

Iedereen die komende tijd bij restaurant Barra aan het Schuitendiep een menu afhaalt of laat bezorgen via Fooddrop, ontvangt er voor €4,- extra een klein kunstwerk bij. Dit kan een schilderijtje, poster, beeldje, strip of zelfs een online optreden zijn. Op deze manier willen drie eigenaren – Boudewijn Brink en Mark en Dave Pretorius – kunstenaars een hart onder de riem steken.


Leestijd: 1 minuut

Restaurant Barra bezorgt kunstwerkje bij bestelling
Restaurant Barra bezorgt kunstwerkje bij bestelling

Barra is een street art restaurant aan het Schuitendiep, waar de muren vol hangen met kunst van lokale, regionale en ook landelijke kunstenaars. “We willen de kunstenaars en artiesten die hebben bijgedragen aan ons horecaconcept Barra, een steuntje in de rug geven. Want niet alleen de horeca, ook de creatieve sector heeft het zwaar”, zegt Boudewijn. “Voor slechts € 4,- voegen wij een klein kunstwerk toe aan je bestelling. Wat je precies krijgt is een verrassing. De volledige opbrengst gaat direct naar de kunstenaar”.

Ook Fooddrop, de partij die het eten bezorgt, juicht het initiatief toe, en levert daarom de kunstwerken mee bij de bestelling.

Bestellen kan via www.fooddrop.nl/barra