Cultuur & Uitgaan

SPOT/THUIS: Je wekelijkse shot cultuur lekker thuis in Groningen

SPOT Groningen, de organisatie achter De Oosterpoort en de Stadsschouwburg, heeft een alternatief voor iedereen die geniet van cultuur, maar die nu aan huis gekluisterd is. Nu concerten en voorstellingen nog steeds zijn afgelast is er een alternatief programma. Wekelijks selecteert SPOT concerten en voorstellingen die je thuis vanaf de bank gratis kunt bekijken.


Leestijd: 1 minuut

SPOT/THUIS: Je wekelijkse shot cultuur lekker thuis in Groningen
SPOT/THUIS: Je wekelijkse shot cultuur lekker thuis in Groningen

Deze week kan men genieten van:

Trek je wandelschoenen maar aan voor de muzikale stadswandeling Van Bach tot Bowie. Met Yvonne van den Berg en Peter van der Heide als je gidsen, dompel je je onder in vier eeuwen muziekgeschiedenis van Groningen.

Meer: klik hier

Bekijk hier muziektips (van pop tot klassiek en van americana tot hip-hop) die je thuis vanaf je bank kan kijken. SPOT voegt wekelijks nieuwe online concerten, documentaires, mooie verhalen of podcasts toe.

Lachen gegarandeerd met voorstellingen van onze Nederlandse cabarettoppers. Bekijk hier shows of luister naar podcasts.

De mooiste toneelvoorstellingen, niet vanuit onze rode pluchen stoelen. Wel vanaf je eigen lekkere stoel en misschien wel met een kleedje. Bekijk hier videoregistraties, luister naar verhalen en podcasts en lees toneelteksten.

Nu je samen veel thuis bent, is het leuk met de hele familie een voorstelling te kijken! Bekijk hier de mooiste familievoorstellingen van Het Houten Huis tot Theater Rotterdam.

Bron en meer informatie: Spot Groningen