Cultuur & Uitgaan

Stadjerspas biedt extra veel zomeractiviteiten en uitjes

Na twee stille coronazomers is het aanbod van de Stadjerspas deze zomer extra groot en divers. Zo kunnen stadjers met een pas onder andere naar Walibi Holland en Slagharen, of een dagje naar Schiermonnikoog. De jeugd kan onder meer deelnemen aan zeil- en surflessen.


Leestijd: 1 minuut

Stadjerspas biedt extra veel zomeractiviteiten en uitjes
Stadjerspas biedt extra veel zomeractiviteiten en uitjes

“Ik ben blij met het aanbod dat er nu ligt. Na twee jaar corona kunnen we een gevarieerd programma aanbieden met mooie zomeractiviteiten met voor ieder wat wils”, zegt wethouder Eelco Eikenaar. “Ik hoop dat er volop gebruik van wordt gemaakt.”

Bedrijfsleven

Steeds meer ondernemers weten de Stadjerspas goed te vinden en dragen bij door sponsoring van de uitjes met geld en lunchpakketten. De zomeruitjes worden mede mogelijk gemaakt door een duurzame aanbieder op de Stadjerspas, BuenoTelecom. Jaarlijks organiseert deze aanbieder een golftoernooi waarvan de opbrengst ingezet wordt voor de zomeruitjes van de Stadjerspas. Vanuit de Omarm Groningen Challenge hebben ondernemers van onder meer 12 hotels met de Maripaan Groep in de stad aangeboden 600 lunchpakketten te verzorgen voor de 12 reisjes naar de pretparken.

Het volledige aanbod van zomeractiviteiten staat op de website www.stadjerspas.nl. Houders van een Stadjerspas krijgen de informatie via de digitale nieuwsbrief.