Cultuur & Uitgaan

Start het voorjaar komend weekend tijdens Tuin&Sfeer

Ben jij klaar voor de lente? Trap het buitenseizoen dit weekend af tijdens Tuin&Sfeer 2020! Het buitenavontuur is dit jaar in nieuwe organisatorische handen en gaat aanstaande vrijdag, op de dag van de liefde, definitief los in MartiniPlaza Groningen!


Leestijd: 1 minuut

Start het voorjaar komend weekend tijdens Tuin&Sfeer
Start het voorjaar komend weekend tijdens Tuin&Sfeer

Buiten zijn staat gelijk aan ontspanning, een portie feelgood en vitamine D. En dus gaat Tuin&Sfeer vanaf aanstaande vrijdag weer de drempel over. De buitenproductie binnenin MartiniPlaza is dit jaar voor het eerst in handen van Wonen&Co, o.a. bekend van Wonen&Co de beurs dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt. Wonen&Co’s passie voor buiten wordt tijdens Tuin&Sfeer vertaald naar grote kijktuinen, intieme patio’s, balkons, dakterrassen en zelfs het kleine moestuinieren. Een buiten, klein of groot, is er immers voor iedereen.

Tijdens Tuin&Sfeer ontdek je grote buitenkijkers en wordt tegelijkertijd aandacht gegeven aan de intimiteit van een (stads)balkon. Eén van de nieuwe highlights is de Tuin&Sfeer Balkontest: een ode aan het kleine buitenwonen. Je ontdekt er onder meer een eetbaar balkon, een urban jungle en een Mediterraan balkon. Kies je favoriet en bepaal wie de balkonbaas is van 2020.

Ook nieuw: de Tuinkas. Het is de plek waar vraag en antwoord samenkomen. Schuif aan voor gratis advies, volg een workshop en laat je helpen door de Plantendokter. Via www.tuin-sfeerbeurs.nl/tuinkas is de inschrijving voor de Tuinkas geopend. Verzeker jezelf van een plekje, want vol is vol!

Is Tuin&Sfeer alleen leuk voor volwassenen? Welnee, buiten spelen is immers voor iedereen. Middenin één van de tuinhallen verrijst de Kindertuin waar de jongste bezoekers o.a. op mega-kleurplaten Tuin&Sfeer letterlijk kleur geven.

Een maand nadat Wonen&Co de deur van Tuin&Sfeer achter zich dicht heeft getrokken, staat van 12 tot en met 15 maart Wonen&Co de beurs op de agenda in MartiniPlaza Groningen. Hiervoor zijn combinatiekaarten te verkrijgen, waarmee je toegang krijgt tot zowel Tuin&Sfeer als Wonen&Co de beurs.

14-15-16 februari 2020

MartiniPlaza Groningen